Mesures de neteja durant el Covid-19


Reserva el teu allotjament

Demana informació

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

A continuació exposarem les noves mesures d'actuació de neteja en totes les nostres cases i apartaments de vacances. Per poder oferir a tots els nostres clients allotjaments sense covid-19. Allotjaments assegurances sense Coronavirus.

 

A causa de la pandèmia que ens esdevé, estem actuant amb estrictes mesures de neteja i seguretat, tal com ens aconsella el Ministeri de sanitat, i seguint les recomanacions i guies locals de les fonts oficials i la mateixa Organització de la Salut (OMS).

 

En Company Gestions Club estem adoptant mesures de màxima neteja i seguint un estricte protocol d'higiene. Oferint un certificat de desinfecció i neteja per part d'una empresa externa.

 

 

Mesures de neteja de l'Check-list

En l'actualitat el nostre personal de neteja està duent a terme un extrico protocol de neteja i desinfecció de totes les zones accessibles pels nostres clients.

 

Com procedim a la neteja dels nostres allotjaments

 

  • Totes les superfícies que s'utilitzen sovint: Es desinfectés i netegés en cada canvi de hoste
  • En aquesta desinfecció incloem: Els tiradors i manetes de portes, mobles i electrodomèstics, fogons de cuina, taules i cadires, interruptors, comandaments a distàncies, petits electrodomèstics, aixetes de cuina i bany, tauletes de nit i armaris, també les zones exteriors com jardins privats o terrasses.

 

 

La neteja s'efectuarà en dues parts clarament diferenciades

 

  • Una primera neteja amb aigua sabonosa en sòls i zones de mobiliaris en sala d'estar, dormitoris, bany i cuina. I una segona neteja de desinfecció amb detergents recomanats per eliminar els gèrmens.
  • Per realitzar la neteja i desinfecció dels allotjaments, s'utilitzaran baietes que seran rentades en rentadores a altes temperatures un cop acabada la neteja de l'apartament.
  • A més els apartaments seran ventilats durant la neteja i després d'aquesta. Segurament quan arribin als apartaments es troben les finestres obertes, és una mesura més d'higiene.
  • I finalment el nostre personal de neteja aniran equipats amb mascaretes i guants, que seran rebutjats a terme de la neteja de cada allotjament.

 

Estrictes mesures de neteja de llençols i tovalloles

 

  • La roba de llit (llençols, cobrellits, protectors de matalàs i coixins) i els llençols, els recollit pel nostre personal de neteja, i introduït en bosses per al seu trasllat a la bugaderia, on es rentarà a altes temperatures i amb detergents indicats per a una correcta desinfecció .

Quines són les superfícies a desinfectar pel covid-19

Neteja i desinfecció en sala d'estar: sòl, tauletes de te, interruptors, cordes de persianes i cortina, comandament a distàncies TV i finalment coixins i sofàs neteja especial amb màquina de vapor a altes temperatures.


Neteja i desinfecció en cuina: sòls i parets de cuina, forn, rentavaixelles, aixetes, manetes de portes i calaixeres, petits electrodomèstics, i finalment neteja i exhaustiva desinfecció de nevera tant per dins com per fora


Neteja i desinfecció zona de menjador: taula, i cadires, a més les estovalles en cas de ser de tela es renta en bugaderia a altes temperatures i amb detergents adequats.


Neteja i desinfecció de dormitoris terres, armaris, tauletes de nit, llums i interruptors, cordes de persianes i cortines. A més de l'canvi de tota la roba de vestir el llit en cada canvi de client


Neteja i desinfecció de bany: sòls i parets, aixetes i dutxa, marbres, banyera o plats de dutxa, inodor, mampares de vidre i interruptors i endolls de llum


Neteja i desinfecció de zona d'exteriors com terrasses o jardins privats: sòls, taula, cadires, gandules, baranes i aixetes de terrassa, a més de manetes de tendals d'ombra.


Agraïm la seva confiança en Company Gestions Club, per a nosaltres és fonamental les noves mesures d'higiene i neteja per a unes vacances sense covid-19, la confiança de poder oferir als nostres clients unes vacances en família en un entorn de platja i tranquil·litat a Tossa de Mar , el cor de la Costa Brava, i lluny de la rutina diària.