Mesures de neteja durant el Covid-19


Reserva el teu allotjament

Demana informació

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

A continuació exposarem les noves mesures d'actuació de neteja en totes les nostres cases i apartaments de vacances. Per poder oferir a tots els nostres clients allotjaments sense covid-19. Allotjaments assegurances sense Coronavirus.

 

A causa de la pandèmia que ens esdevé, estem actuant amb estrictes mesures de neteja i seguretat, tal com ens aconsella el Ministeri de sanitat, i seguint les recomanacions i guies locals de les fonts oficials i la mateixa Organització de la Salut (OMS).

 

En Company Gestions Club estem adoptant mesures de màxima neteja i seguint un estricte protocol d'higiene. Oferint un certificat de desinfecció i neteja per part d'una empresa externa.

 

 

Mesures de neteja de l'Check-list

En l'actualitat el nostre personal de neteja està duent a terme un extrico protocol de neteja i desinfecció de totes les zones accessibles pels nostres clients.

 

Com procedim a la neteja dels nostres allotjaments

 

  • Totes les superfícies que s'utilitzen sovint: Es desinfectés i netegés en cada canvi de hoste
  • En aquesta desinfecció incloem: Els tiradors i manetes de portes, mobles i electrodomèstics, fogons de cuina, taules i cadires, interruptors, comandaments a distàncies, petits electrodomèstics, aixetes de cuina i bany, tauletes de nit i armaris, també les zones exteriors com jardins privats o terrasses.

 

 

La neteja s'efectuarà en dues parts clarament diferenciades

 

  • Una primera neteja amb aigua sabonosa en sòls i zones de mobiliaris en sala d'estar, dormitoris, bany i cuina. I una segona neteja de desinfecció amb detergents recomanats per eliminar els gèrmens.
  • Per realitzar la neteja i desinfecció dels allotjaments, s'utilitzaran baietes que seran rentades en rentadores a altes temperatures un cop acabada la neteja de l'apartament.
  • A més els apartaments seran ventilats durant la neteja i després d'aquesta. Segurament quan arribin als apartaments es troben les finestres obertes, és una mesura més d'higiene.
  • I finalment el nostre personal de neteja aniran equipats amb mascaretes i guants, que seran rebutjats a terme de la neteja de cada allotjament.

 

Estrictes mesures de neteja de llençols i tovalloles

 

  • La roba de llit (llençols, cobrellits, protectors de matalàs i coixins) i els llençols, els recollit pel nostre personal de neteja, i introduït en bosses per al seu trasllat a la bugaderia, on es rentarà a altes temperatures i amb detergents indicats per a una correcta desinfecció .

Quines són les superfícies a desinfectar pel covid-19

Neteja i desinfecció en sala d'estar: sòl, tauletes de te, interruptors, cordes de persianes i cortina, comandament a distàncies TV i finalment coixins i sofàs neteja especial amb màquina de vapor a altes temperatures.


Neteja i desinfecció en cuina: sòls i parets de cuina, forn, rentavaixelles, aixetes, manetes de portes i calaixeres, petits electrodomèstics, i finalment neteja i exhaustiva desinfecció de nevera tant per dins com per fora


Neteja i desinfecció zona de menjador: taula, i cadires, a més les estovalles en cas de ser de tela es renta en bugaderia a altes temperatures i amb detergents adequats.


Neteja i desinfecció de dormitoris terres, armaris, tauletes de nit, llums i interruptors, cordes de persianes i cortines. A més de l'canvi de tota la roba de vestir el llit en cada canvi de client


Neteja i desinfecció de bany: sòls i parets, aixetes i dutxa, marbres, banyera o plats de dutxa, inodor, mampares de vidre i interruptors i endolls de llum


Neteja i desinfecció de zona d'exteriors com terrasses o jardins privats: sòls, taula, cadires, gandules, baranes i aixetes de terrassa, a més de manetes de tendals d'ombra.


Agraïm la seva confiança en Company Gestions Club, per a nosaltres és fonamental les noves mesures d'higiene i neteja per a unes vacances sense covid-19, la confiança de poder oferir als nostres clients unes vacances en família en un entorn de platja i tranquil·litat a Tossa de Mar , el cor de la Costa Brava, i lluny de la rutina diària.  

 

 

Dónde están nuestros alojamientos de vacaciones en Tossa de Mar

Propietario

Cuidamos de tu casa como si fuera nuestra

Nuestra oficina en Tossa de Mar

 

Rambla Pau Casals, 12

17320 Tossa de Mar

Tel´efono: +34 673822611 / +34 933091751

reservas@costabravabeaches.com

Sello del colegio de API
2734/BCN

 registre d'agents immobiliaris de Catalunya

aicat 1254

Reservas y pagos seguros

Certificado de reservas on-line que permite reservar de forma segura y confiable con protocolo SSl.